fbpx

LOGO LATEN ONTWERPEN

Ben jij een startende ondernemer, een nieuw bedrijf aan het opstarten of ben je gewoon toe aan een nieuw logo? Dan kun je je logo laten ontwerpen door MediaChick! Je logo is het gezicht, de visuele identiteit van je bedrijf en/of merk. Je ziet het logo van je bedrijf terug op je website, op facturen, bij promotie, op Social Media accounts, bij sponsoring en wanneer je mails verstuurt. MediaChick helpt jou graag met het vorm geven aan jouw ideeën!

PRIJZEN

  • LOGO
    239
    • Logo ontwerp

MEER WETEN?

Laat het gezicht van jouw bedrijf ontwerpen door een professional! Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op met MediaChick voor meer informatie.

COMPONENTEN

BRAINSTORM

We starten met een brainstormsessie voor het logo van je bedrijf.

VOORSTEL

Je ontvangt een voorstel van 2 à 3 logo’s waar je uit kan kiezen.

DEFINITIEF

Na eventuele feedback leveren wij je het definitieve logo aan.

STYLESHEET

Je ontvangt een stylesheet met alle informatie over je logo.

LOGO LATEN ONTWERPEN

Een logo laten ontwerpen bij MediaChick heeft een aantal unieke voordelen!

Dit zijn de voordelen van een logo laten ontwerpen:

  • Onze grafische vormgever heeft veel ervaring en gevoel voor stijl. Bekijk het portfolio van MediaChick om voorbeelden te zien van tevreden en trotse klanten.
  • Je kunt al een professioneel eigen logo laten ontwerpen voor € 239,- ook in combinatie met een huisstijl!
  • MediaChick ontwerpt een logo op basis van wat past bij jou en/of jouw bedrijf.
  • Mocht je toch nog iets anders willen? Wij denken graag met je mee!

Waarom is een logo laten ontwerpen door een professional zo belangrijk? Allereerst omdat je dan een uniek en creatief logo ontvangt. Een logo geeft de eerste indruk van jouw bedrijf. Hierom is het belangrijk dat deze goed aansluiten bij jouw ideeën, en de visie van je bedrijf. MediaChick geeft graag vorm aan jouw ideeën!

Is jouw logo al door MediaChick ontworpen, dan gebruiken we deze om de huisstijl verder uit te werken met dezelfde kleuren, lettertypes en elementen. Zo krijg je een eigen unieke en kenmerkende stijl die overal in de website terugkomt. Of het nou een formeel en strak logo is, of een speels en creatief logo, MediaChick maakt van jouw ideeën werkelijkheid. 

Soms is het lastig om al jouw ideeën en alles waar jouw bedrijf voor staat, samen te voegen in één naam. Hiervoor is een slogan een ideale oplossing. Een goede slogan omvat het totaalplaatje van jouw bedrijf. Vind je het lastig om een sterke, pakkende slogan te bedenken? MediaChick denkt graag met jou mee! Heb je al een slogan bedacht en wil je die laten verwerken in je logo? Laat dit dan aan ons weten 

Meer lezen over waar een logo aan moet voldoen? Lees dan het blogbericht!