Facebook post na update pagina instellingen

 In Facebook

Ik moest even een aanpassing doen op mijn Facebookpagina en opeens zie ik daar een post zonder dat ik daar toestemming voor had gegeven. Wanneer je nu dus een een bepaalde wijziging doet op je pagina plaatst Facebook hier automatisch een post over op je tijdlijn. Niet zo fijn!

Maar Facebook heeft gelukkig wel (ergens) de mogelijkheid om die optie uit te zetten.

Facebook post na update pagina instellingen

Wanneer je nu dus een wijzing maakt op je pagina in de CTA, beschrijving of contactgegevens plaatst Facebook automatisch een post op je tijdlijn van de update. Maar ik wil graag controle houden over wat er op mijn tijdlijn komt te staan en wat er dus wordt geplaatst. Na het aanpassen zag ik opeens dit:

facebook post na update

Zo nu en dan wil je wel eens wat aanpassen maar daar wil ik liever geen update over op mijn pagina. Je kan zo’n post natuurlijk weer verwijderen van je tijdlijn maar het liefst wil ik daar niet over na denken. En daarnaast vind ik zulke updates gewoon niet mooi staan op mijn tijdlijn.

Zo zet je de instelling uit

Ga naar instellingen van je Facebook pagina en kijk onder het kopje algemeen naar de volgende instelling:

facebook post na update

Zet het vinkje uit en klik daarna op wijzigingen opslaan. Als je dit hebt gedaan kan je nu je instellingen aanpassen zonder dat Facebook automatisch een post plaatst over je update.

Recent Posts

Leave a Comment

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instellingen
Adverteren op FacebookPower Editor